LAS COLINAS

Golf & Country Club

Het kloppende hart van Las Colinas is zonder twijfel het prestigieuze golfterrein dat tot de top 100 van beste golfterreinen in Europa hoort. Het zacht glooiende, perfect in het landschap geïntegreerde terrein dat gelegen is tussen de beboste heuvels en de ongerepte natuur demonstreert meteen waarom. En ergens rond deze golfbaan, in een gebied dat maar liefst 330 hectare bestrijkt, staat wie weet uw toekomstige droomhuis.

Dit exclusieve vakantiegevoel versterkt zich door het brede aanbod aan faciliteiten op het resort: drank- en eetgelegenheden, sport- en vrijetijdsvoorzieningen, wellness en andere buitenactiviteiten.

ontspanning op elk vlak

Sportfaciliteiten

Onlangs opende de nieuwe Sports & Healthy Club zijn deuren op het domein. U kunt er zwemmen in openlucht, tennissen, fitnessen of genieten in de wellness. U kunt fietsen huren om het domein te verkennen en er zijn verschillende wandelpaden in de natuur uitgezet.

Food & Drinks

In het UNiK CAFÉ vindt u een uitgebreid restaurantmenu van klassieke gerechten met een creatieve toets. U kunt er ook heerlijk en gevarieerd ontbijten.
In de Enso Sushibar worden Japanse gerechten geserveerd, met aandacht voor elk detail. Een unieke ervaring.
Zin in de Italiaanse keuken? Dan is Il Palco waar u moet zijn. U kunt er heerlijk en uitgebreid tafelen.

Shops

De minimarket voorziet in al uw dagelijkse basisbehoeften. U vindt er een rijk assortiment aan zuivelproducten, frisdrank, fruit, groenten, vlees en charcuterie, wijnen en likeuren. Maar ook voor alle andere denkbare basisproducten kunt u er terecht.

De golfshop ........

Awards

Las Colinas Golf & Country Club heeft al een rijke collectie aan awards en prijzen in de wacht gesleept. Een kleine greep uit de lijst: award voor beste villaresort van Europa, de prijs voor beste golfbaan van Spanje en de 33e plaats van beste golfresort in Europa op de ranglijst van Golf World. Om maar te zeggen dat alleen het beste goed genoeg is op Las Colinas.

Golfbaan

De golfbaan met 18 holes strekt zich uit over de vallei tussen de heuvels en past op een vloeiende manier in het landschap. De breedte van de fairways, het design van de golvende greens en de talrijke tees aan elke hole maken deze baan veelzijdig en geschikt voor zowel elke amateurspeler als professional.

Beachclub

Het resort beschikt over een besloten beachclub bij La Glea Beach in Dehesa De Campoamar, op enkele minuten rijden.
In Las Colinas Beach Club geniet u van een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, duikt u in de infinity pool en geniet u van een drankje of hapje in de bar.
De beachclub beschikt over kleedkamers en een private parking.

Golfresort

De Las Colinas Golf & Country Club ligt dicht bij de internationale luchthavens van Alicante en Murcia en is met de wagen en met de trein gemakkelijk bereikbaar. Het golfresort wordt volledig omgeven door heuvels en een beschermd natuurgebied van 10.000 hectare. Er zullen op het domein slechts 1600 wooneenheden gerealiseerd worden. Dat komt neer op minder dan 5 woningen per hectare.

Club House

Het Las Colinas Club House is een mediterraan gebouw met een breed terras dat uitkijkt over het meer bij hole 18. Het huisvest het UNiK CAFÉ Restaurant, maar heeft ook aparte ruimtes voor evenementen of feestelijkheden.
In dit clubhuis vieren we met Hip Estates jaarlijks ons Fiesta de los Belgas, waar al onze klanten samenkomen om elkaar te leren kennen in deze prachtige omgeving.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info