LAS COLINAS

Food & drinks

Food & Drinks Food & Drinks Food & Drinks

In het UNiK CAFÉ vindt u een uitgebreid restaurantmenu van klassieke gerechten met een creatieve toets. Van mediterrane tapas, frisse salades en broodjes tot rijst-, pasta-, vis- en vleesgerechten. U kunt er ook heerlijk en gevarieerd ontbijten. Het interieur is trouwens ook om van te snoepen.

De Enso Sushibar serveert een uitgebreide waaier aan Japanse gerechten. Een culinaire ervaring die u niet gauw zult vergeten. En het spectaculaire zicht op de golfbaan krijgt u er zomaar gratis bij.

Il Palco ligt naast het Club House en serveert een menu dat is gebaseerd op de essentie van de traditionele Italiaanse keuken. De beroemde Italiaanse chef-kok Fabio Morisi heeft het menu zorgvuldig ontworpen om creatieve en authentieke recepten op tafel te brengen die de meest veeleisende fijnproevers zullen bekoren.

De decoratie is van de hand van Pepe Leal, een van de meest toonaangevende Spaanse interieurontwerpers, wiens uitstekende werk wordt erkend op nationaal en internationaal niveau.
Het grote terras, met een overweldigend uitzicht, stelt golfers en bewoners in staat om in een ontspannen sfeer te genieten van de rijke smaken van de Italiaanse keuken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info